Πλεκτά μαξιλάρια δαπέδου

την Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2013. Στην κατηγορία Blog

Πλεκτά μαξιλάρια δαπέδου

Τα πλεκτά διακοσμητικά μαξιλάρια δαπέδου προσδίδουν μια cosy νότα και μια διακριτική πινελιά κομψότητας. Παράλληλα ομορφαίνουν και ζεσταίνουν τον χώρο και αποτελούν και ένα επιπλέον κάθισμα όταν έχετε πολλούς καλεσμένους. Οι πλέξεις, τα χρώματα και τα μεγέθη είναι δική σας επιλογή και έχουν άμεση σχέση με το στυλ και το μέγεθος του χώρου που θα στολίσουν!!

Χριστουγεννιάτικες κάρτες από τα χεράκια σας

την Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013. Στην κατηγορία Blog

Χριστουγεννιάτικες κάρτες από τα χεράκια σας

Ασχολείστε με τη ραπτική και συνηθίζετε να κρατάτε τα κουμπιά από παλιά ρούχα; Έχετε χάντρες και πούλιες; Ωραία γιατί μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και να φτιάξετε χειροποίητες χριστουγεννιάτικες κάρτες ράβοντας η κολλώντας τα παραπάνω υλικά σε χαρτόνι η σε ύφασμα που θα κολλήσετε σε χαρτόνι. Δεντράκια, χιονάνθρωποι και μπάλες είναι μόνο μερικές από τις πολλές ιδέες!!

Βολάν!Η νέα τάση του καλοκαιριού!

την Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013. Στην κατηγορία Blog

Βολάν!Η νέα τάση του καλοκαιριού!

Βολάν και φραμπαλάδες,τα βλέπουμε παντού φέτος!

Σε μπλούζες,πουκάμισα,φορέματα.Στη λαιμουδιά, στα μανίκια, στον ποδόγυρο!Δίνουν μία ιδιαιτερότητα και ομορφαίνουν!Ανάλογα με το ύφασμα δίνουν ωραία κίνηση στο ρούχο και μας αρέσουν πολύ!Και φυσικά θα τα προσθέσουμε κι εμείς στις δημιουργίες που θα ράψουμε στα σεμινάρια Κοπτικής-Ραπτικής.

Πλεκτός σκούφος

την Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2013. Στην κατηγορία Blog

Πλεκτός σκούφος

Οι πλεκτοί σκούφοι κατέχουν πάντα μία ξεχωριστή θέση στις χειμερινές συλλογές των σχεδιαστών!! Σας ζεσταίνουν και δίνουν ένα ιδιαίτερο στυλ στην εμφάνιση σας! Πάρτε τις βελόνες και πλέξτε τον δικό σας σκούφο σε χρώμα και σχέδιο που σας αρέσει και σας ταιριάζει.
Εμείς για φέτος τον χειμώνα σας προτείνουμε ροζ, λευκό, μπλε, γκρι και παστέλ!!