Πλεκτοί σκούφοι

την Πέμπτη, 03 Ιανουαρίου 2019. Στην κατηγορία Blog

Πλεκτοί σκούφοι
Πλεκτοί σκούφοι!!Το πιο αγαπημένο αξεσουάρ του χειμώνα.Πλεγμένοι με Βελόνες η Βελονάκι μας ζεσταίνουν και ομορφαίνουν τις εμφανίσεις μας.Από τον Α΄Κύκλο μέχρι και τους πιο προχωρημένους Κύκλους τους πλέκουμε με χαρά.Τα σχέδια πολλά,από εύκολα μέχρι πιο δύσκολα,τα νήματα και τα χρώματα ακόμη πιο πολλά και εμείς εμπλουτίζουμε την συλλογή μας!!

Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες στο σεμινάριο Εισαγωγή στη Ραπτική-Μεταποίηση

την Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018.

Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες στο σεμινάριο Εισαγωγή στη Ραπτική-Μεταποίηση
Το τελευταίο μάθημα του σεμιναρίου Εισαγωγή στη Ραπτική-Μεταποίηση ηταν αφιερωμένο σε χριστουγεννιάτικες κατασκευές οπότε τα κορίτσια στόλισαν τα σπίτια τους με δικές τους δημιουργίες και εννοείται ότι τα δώρα τους ήταν όλα χειροποίητα!!Για ιδέες μπορείτε να επισκεφτείτε τον πίνακα christmas crafts στον λογαριασμό του Ιστού στο pinterest https://gr.pinterest.com/istos/christmas-crafts/

Φόρεμα, το απόλυτα θηλυκό ρούχο

την Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018.

Φόρεμα, το απόλυτα θηλυκό ρούχο
Στενό,κοντό,μακρύ,με επιρροές από το παρελθόν η μοντέρνο.Τα σχέδια πολλά,τα υφάσματα που μπορούμε να επιλέξουμε ακόμη περισσότερα!Μας βολεύει,μας κολακεύει,τονίζει την προσωπικότητα μας,απογειώνει το στυλ μας!Και εμείς ράβουμε όσα περισσότερα μπορούμε γιατί τα λατρεύουμε!!

Νέο πρόγραμμα σεμιναρίων Ιανουάριος 2019

την Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018.

Νέο πρόγραμμα σεμιναρίων Ιανουάριος 2019
Νέο πρόγραμμα σεμιναρίων.
Το σεμινάριο Κοπτική-Ραπτική Α΄Κύκλος και το σεμινάριο Εισαγωγή στη Ραπτική-Μεταποίηση ξεκινούν από τις 15 Ιανουαρίου 2019.Οι εγγραφές ξεκίνησαν.
Διευκρινίζουμε ότι στο σεμινάριο Κοπτική-Ραπτική μαθαίνετε ραφή και πατρόν γυναικείου ρούχου ενώ στο σεμινάριο Εισαγωγή στη Ραπτική-Μεταποίηση αποκτάτε βασικές γνώσεις ραπτικής καθώς και να διορθώνετε η να μεταποιείτε τα ρούχα σας.
Τα τμήματα είναι ολιγομελή και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες όπως κόστος και διάρκεια σεμιναρίων μπορείτε να καλέσετε στα τηλ 2315513413 και 6972986010.

Πανσελήνου 8 Κηφισιά, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 542 48
Τηλ. 6972 986010 | 2315 513413
Copyright © 2014 ΙΣΤΟΣ Εργαστήρι Μόδας