Πλέκουν και οι σταρ του σινεμά

την Τρίτη, 03 Ιουνίου 2014. Στην κατηγορία Blog

Πλέκουν και οι σταρ του σινεμά

Πανέμορφες, στυλάτες, ταλαντούχες, γοητευτικές, όλες γνωστές για τους ρόλους τους στον κινηματογράφο και όχι μόνο!! Και από ότι βλέπετε έπλεκαν στην διάρκεια των γυρισμάτων η καθώς χαλάρωναν στο σπίτι τους!! Τώρα μην με ρωτήσετε τι έπλεκαν!Katharine Hepburn, Audrey Hepburn, Sophia Loren, Rita Hayworth υπέροχες και κομψές ακόμη και την ώρα που πλέκουν!!

Πλέξτε το μαγιό σας

την Τετάρτη, 28 Μαϊος 2014. Στην κατηγορία Blog

Πλέξτε το μαγιό σας

Πλέξτε το μαγιό σας!! Διαλέξτε ένα από τα πολλά σχέδια που κυκλοφορούν σε περιοδικά η στο διαδίκτυο η δημιουργείστε το δικό σας οι πιο έμπειρες και ξεκινήστε να πλέκετε γιατί ήδη οι παραλίες γέμισαν κόσμο. Χρησιμοποιείστε βαμβακερό νήμα και μικρό νούμερο βελονάκι και σίγουρα θα ξεχωρίσετε με το υπέροχο πλεκτό bikini σας!!

Παιδικά τμήματα πλεξίματος και ραψίματος

την Δευτέρα, 19 Μαϊος 2014. Στην κατηγορία Blog

Παιδικά τμήματα πλεξίματος και ραψίματος

Να και οι μικρές φίλες του Ιστού που μαθαίνουν να πλέκουν και να ράβουν και από ότι φαίνεται το διασκεδάζουν. Ήδη έχουν πλέξει ένα υπέροχο βραχιολάκι που στόλισαν με ένα υπέροχο λουλούδι από ύφασμα και ξεκίνησαν το πορτοφολάκι τους.
Αλλά ταυτόχρονα ράβουν και μία υπέροχη μπλούζα που η καθεμία θα στολίσει με το δικό της γούστο. Κάθε Σάββατο το εργαστήρι μας γεμίζει με παιδικές φωνές και γέλια και το απολαμβάνουμε πολύ!

Καλοκαιρινό σεμινάριο Πλέξιμο με βελονάκι Α΄ Κύκλος

την Παρασκευή, 09 Μαϊος 2014. Στην κατηγορία Blog

Καλοκαιρινό σεμινάριο Πλέξιμο με βελονάκι Α΄ Κύκλος

Στο καλοκαιρινό σεμινάριο Πλέξιμο με βελονάκι Α΄ Κύκλος, που ξεκινάει τον Μάιο και απευθύνεται σε αρχάριους, μαθαίνουμε φυσικά να φτιάχνουμε τα απαραίτητα καλοκαιρινά ρούχα και αξεσουάρ που θα φορέσουμε στις διακοπές μας, στην παραλία, στην εξοχή . Τα projects των 6 μαθημάτων του Α΄ Κύκλου είναι νεσεσέρ η τσάντα φάκελος, καπέλο για τη θάλασσα, μαγιό, τσάντα θαλάσσης. Επιλέγουμε βαμβακερά νήματα και κορδόνια σε υπέροχα χρώματα που μας ταιριάζουν και δημιουργούμε!!

Πανσελήνου 8 Κηφισιά, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 542 48
Τηλ. 6972 986010 | 2315 513413
Copyright © 2014 ΙΣΤΟΣ Εργαστήρι Μόδας