Κεντήστε θήκες για το iPhone σας

την Τρίτη, 22 Απριλίου 2014. Στην κατηγορία Blog

Κεντήστε θήκες για το iPhone σας

Μία ακόμη καταπληκτική ιδέα για όλες τις φίλες μας με δημιουργική διάθεση!!!
Κεντήστε τις θήκες για το iPhone σας. Επιλέξτε το σχέδιο της αρεσκείας σας και αποτυπώστε το κεντώντας σταυροβελονιά, η πιο εύκολη και βασική από όλες τις βελονιές κεντήματος!! Οι θήκες βέβαια είναι ειδικές όπως βλέπετε στις φωτογραφίες και οι κατασκευαστές της πιστεύουν ότι τα μοναδικά σχέδια που θα δημιουργήσετε θα κοσμήσουν και θα δώσουν το προσωπικό σας στυλ στην αγαπημένη σας συσκευή.

Πλεκτά αξεσουάρ για τη βεράντα και τον κήπο

την Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014. Στην κατηγορία Blog

Πλεκτά αξεσουάρ για τη βεράντα και τον κήπο

Τα καλοκαιρινά πλεκτά αξεσουάρ σπιτιού είναι must!Πλεγμένα με φάσα, ψάθα, βαμβακερό νήμα, κορδόνι μπορούν να στολίσουν την βεράντα η τον κήπο μας! Δίνουν μία cosy νότα και ταιριάζουν τέλεια με τα έπιπλα κήπου. Τα χρώματα από λευκά και γήινα μέχρι έντονα και ζωηρά δίνουν το ανάλογο στυλ στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού αλλά και γιατί όχι έναν αέρα ανανέωσης στο σαλόνι σας!

Πλεκτά βραδινά τσαντάκια

την Παρασκευή, 04 Απριλίου 2014. Στην κατηγορία Blog

Πλεκτά βραδινά τσαντάκια

Πλεκτά τσαντάκια!! Είναι πρωτότυπα και αποπνέουν στυλ! Όλο και περισσότεροι οίκοι τα εντάσσουν στις συλλογές τους και συμπληρώνουν με ξεχωριστό τρόπο τις εμφανίσεις μας και όχι μόνο τις βραδινές. Πλεγμένες με βελόνες η βελονάκι, είναι όλα μοναδικά!! Φτιάξτε λοιπόν τα δικά σας clutches, με λουράκι η χωρίς. Διαλέξτε νήμα, φάσα, ψάθα στο χρώμα που θέλετε, πάρτε και τις βελόνες σας και ξεκινήστε!

Πλεκτά πασχαλινά καλάθια

την Τετάρτη, 02 Απριλίου 2014. Στην κατηγορία Blog

Πλεκτά πασχαλινά καλάθια

Φτιάξτε μόνοι σας τα πασχαλινά καλάθια που θα στολίσουν το τραπέζι σας !!
Μία επίσης υπέροχη ιδέα για δώρο! Μπορούν να σας βοηθήσουν και τα παιδιά σας στην κατασκευή τους γιατί είναι εύκολη και διασκεδαστική. Είτε αγοράσετε ψάθινα καλάθια και τα στολίσετε είτε φτιάξετε ένα υφασμάτινο καλάθι, το αποτέλεσμα είναι πρωτότυπο και μοναδικό!! Αφού έχετε δημιουργική διάθεση το μόνο που χρειάζεστε είναι τούλι, μικρά κομμάτια από ύφασμα, κορδέλες, κουμπιά, ψαλίδι, βελόνα και κλωστή!