Πλεκτός σκούφος

την Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2013. Στην κατηγορία Blog

Πλεκτός σκούφος

Οι πλεκτοί σκούφοι κατέχουν πάντα μία ξεχωριστή θέση στις χειμερινές συλλογές των σχεδιαστών!! Σας ζεσταίνουν και δίνουν ένα ιδιαίτερο στυλ στην εμφάνιση σας! Πάρτε τις βελόνες και πλέξτε τον δικό σας σκούφο σε χρώμα και σχέδιο που σας αρέσει και σας ταιριάζει.
Εμείς για φέτος τον χειμώνα σας προτείνουμε ροζ, λευκό, μπλε, γκρι και παστέλ!!

Πλεκτά αξεσουάρ σπιτιού

την Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013. Στην κατηγορία Blog

Πλεκτά αξεσουάρ σπιτιού

Πλέξτε και ντύστε τα αγαπημένα σας αντικείμενα!!!
Μολυβοθήκες , κούπες για τον καφέ σας, πορτατίφ και βάζα παίρνουν άλλη όψη!Μια cosy και στυλάτη άποψη για τα αξεσουάρ σπιτιού!! Οι πλέξεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλές , από απλές μέχρι πιο πολύπλοκες, και χρώματα από τα γήινα μέχρι τα πιο φωτεινά η ακόμη και σκούρα. Η επιλογή είναι δική σας!!

Αξεσουάρ σπιτιού με pom pom

την Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013. Στην κατηγορία Blog

Αξεσουάρ σπιτιού με pom pom

Διακοσμήστε το σπίτι σας με pom pom!!Μεγάλα, μικρά, μονόχρωμα η πολύχρωμα, από νήματα η υφασμάτινες κορδέλες μπορούν να στολίσουν το παιδικό δωμάτιο, να γίνουν ένα υπέροχο χαλάκι και γιατί όχι μία μοναδική κουρτίνα!! Η κατασκευή τους είναι εύκολη και διασκεδαστική και οι ιδέες πάρα πολλές!!

Μεταποίηση αντρικού πουκάμισου

την Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013. Στην κατηγορία Blog

Μεταποίηση αντρικού πουκάμισου

Ιδέες για να μεταποιήσετε ένα αντρικό πουκάμισο!
Αν σας αρέσει το πουκάμισο του άντρα σας και πιστεύετε ότι θα σας πήγαινε με κάποιες μικρές αλλαγές η αν νομίζετε ότι θα γινόταν ένα ωραίο φορεματάκι για την κόρη σας, μπορείτε να πάρετε το ψαλίδι και να ξεκινήσετε την μεταποίηση!!!!