Πλεκτά καλάθια με βελονάκι

την Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013. Στην κατηγορία Blog

Πλεκτά καλάθια με βελονάκι

Μία υπέροχη ιδέα για όσες ξέρουν να πλέκουν με βελονάκι. Πλεκτά καλάθια σε μέγεθος και χρώμα που θέλετε για να βάζετε τα κουβάρια και τις βελόνες σας, τα καλλυντικά σας και άλλα αγαπημένα σας αντικείμενα η για να αποθηκεύετε τα παιγνίδια των παιδιών σας.
Και ένα πολύ ωραίο δώρο για τις γιορτές που πλησιάζουν!!

Αντρικά πλεκτά πουλόβερ

την Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013. Στην κατηγορία Blog

Αντρικά πλεκτά πουλόβερ

Μία απλή πρόταση για τον σύζυγο η τον φίλο η τον αδερφό!! Όπως βλέπετε η πλέξη απλούστατη, βελόνες χοντρές, για να προλάβουμε να το τελειώσουμε μέχρι τα Χριστούγεννα, και νήμα επίσης χοντρό σε χρώμα που το αναδεικνύει. Άντε καλή επιτυχία κορίτσια!
Μία συμβουλή: για εύσωμους άντρες προτιμήστε πιο λεπτό νήμα και ίσως πιο σκούρο χρώμα.

Η αγαπημένη φούστα tutu των μικρών κοριτσιών

την Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013. Στην κατηγορία Blog

 Η αγαπημένη φούστα tutu των μικρών κοριτσιών

Οι γιορτές πλησιάζουν!!! Από τα πρώτα μαθήματα του σεμιναρίου Παιδικό Ένδυμα είσαι σε θέση να φτιάξεις αυτή την υπέροχη φούστα tutu σε μεγέθη από 6 μηνών έως 14 ετών. Εντυπωσίασε με τις δημιουργίες σου και κάνε ένα ανεκτίμητο δώρο στην ανιψιά και βαφτιστικιά σου με κόστος υλικών κάτω από 10€!! Το μόνο που θα χρειαστείς, είναι τούλι, κορδέλα σατέν και τη ραπτομηχανή σου.

Πλεκτό poncho

την Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2013. Στην κατηγορία Blog

Πλεκτό poncho

Δεν είναι κασκόλ, ούτε poncho μπορείς να το πεις. Απλά μας αγκαλιάζει και μας ζεσταίνει δίνοντας στην εμφάνισή μας μία cosy νότα. Από το ουδέτερο γκρι μέχρι και τα πιο φωτεινά χρώματα είναι must για τον χειμώνα 2013-2014.Τα σχέδια από απλά μέχρι περίτεχνα. Οπότε πιάστε τις βελόνες και ξεκινήστε!

Πανσελήνου 8 Κηφισιά, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 542 48
Τηλ. 6972 986010 | 2315 513413
Copyright © 2014 ΙΣΤΟΣ Εργαστήρι Μόδας